Sidhuvudbild

Fängelsemission

019.jpg

.Fängelsemission i fängelset i Jelgava Lettland.
Elimförsamlingen i Horn fortsätter med att hjälpa till så att arbetet i fängelset kan fortsätta. Janis Tautvaitis som du ser till höger på bilden är fängelsepastor. Han är på fängelset varje dag, där är han ett stöd för fångarna, han har samling i fängelsekyrkan, där de får undervisning om den kristna tron.
Det är många som har tagit emot kristus i sina hjärtan.
Fängelset i Jelgava har ca 700 fångar varav en del är livstidsdömda.
I Lettland blir en livstidsdömd fånge aldrig frisläppt. vi besöker varje år detta fängelse och ger dem en del av de kläder som vi samlar in.Om du känner för fängelsemission på Lettlands största fängelse. Får du gärna vara med och ge ett bidrag. Elimförsamlingens bankgiro är 5522-5049 märk fangelsemission.

Har du frågor om fängelsemissionen hör gärna av dig.
Elimförsamlingens mailadress är.

elim.horn@tele2.se

Besök i Fängelset.

David-Lettland

Davids första resa till Lettland som församlingens pastor. Det gick alldeles utmärkt att åka tåg mellan Riga och Jelgava.

DSCN0385.JPG

Gudstjänst i fängelset. Här är det fångar som upplevt Jesus i sina liv som leder sången. Janis berättar att ungefär 200 har tagit emot Kristus i sina liv.

DSCN0387.JPG

David talar för första gången i fängelset. Första gången predika på engelska, Janis tolkar.

DSCN0389.JPG

En stund på Janis expedition, kaffe smakar alltid gott.

015.jpg

Här några bilder från Bibelskolan i fängelset. Janis berättar att han har kunnat köpa Biblar till dem. Även kristna böcker, detta kan han göra därför att de får hjälp från vår församling.

Bibles-and-books-for-inmates.jpg

Bibles-for-inmates.jpg

Graduation.jpg